søndag 15. august 2010

Dagen før dagen

Så er jeg endelig i Oslo, og i morgen er "den store prøvetakingsdagen" Samtidig som jeg gruer meg såpass at jeg er kvalm ved tanken, så skal det bli godt å få det overstått, og om et par uker vet jeg. Det skal bli deilig etter et halvt år med engstelse for hva kulen er.

Men jeg prøver å ikke tenke på det, jeg har mye å gjøre her på hotellet :)
Jeg har nemlig spart blogger i flere dager, så takk til dere som har vært flink å produsere innlegg, dere redder kvelden for meg.

Jeg har rom i 5 etasje, et fint rom med god størrelse og to vinduer som kan åpnes. Det er koselig å lytte til bylydene, biler, folk som prater, musikk og latter.
Kan godt sitte med kaffekoppen min i vinduskarmen og bare se på folk, forestille meg hvem de er og hvorfor de går forbi.

Kaffekoppen ja :) Den er et kapittel for seg selv, for ettersom det er fem etasjer opp til rommet mitt, blir det også fem etasjer ned til kaffen ;) God trim for Juni som helst vil trimme i trappene. Må innrømme at det er fristende å hente to kopper i slengen.

Jeg startet forresten dagen med en småstresset tur til flyplassen, da sønnen skulle avgårde på tur. Alt gikk ikke helt etter boka, men det får bli morgendagens innlegg :)
Nå skal jeg lese blogger.
Takk igjen til dere kreative, produktive bloggere,
You make my day.

2 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Jeg tenker på deg og håper det går så fint som det kan :)

juni sa...

Takk Tenkerbell. Det gikk over all forventning:)