onsdag 11. august 2010

... og hvis du ser godt etter, så er det litt blått i den også.

Som dere forhåpentligvis har lagt merke til så har jeg forandret stil, på bloggen altså.
Jeg syntes ikke lengre det gule og brune småmønstrete passet så godt, spesielt etter at jeg mer og mer har gått over til å bruke fotografier i stedet forn tegninger.

Så veldig enkelt var det ikke, og jeg er ennå usikker på hvordan bloggen ser ut for dere..
For sikkerhet skyld sluttet analytics å virke da jeg forandret tema, så det ser  ut som at de av dere som har kommentert innleggene mine har gjort det uten å være inne på bloggen

Jeg valgte et tema med lys lilla bakgrunn, med sort tekst og mørkere lilla linker og tagger, og når jeg er logget inn ser jeg tilnærmelsesvis det jeg valgte. Det meste stemmer, bortsett fra linkene da. De er gulgrønne, og det var helt utenfor beregningen. Har ikke greid å bytte fargen ennå, men det kommer.

Når jeg så logger ut skifter fargene, og jeg får laksefarget hovedbakgrunn og gusjebrun bakgrunn på siden.
Også det helt utenfor beregningen.

Så, jeg er ikke sikker på hva DU ser, men hvis du ser godt etter så er det litt blått i den også...

5 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Joda, det er litt blått, og litt lilla, og antydning til råsa :) Og så er linkene knallgule, og litt grønngule :) Men det er fint :)

juni sa...

Takk for det :) Selv er jeg ikke så glad i de knallgule/grønngule men når jeg får koblet inn toppetasjen som har tatt ferie, skal jeg få det fikset :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg ser lilla og gult og også den lakserosa ved avlogging, he he.

Siw sa...

Hehehe, den er fin lyslilla bakgrunn og mørk lilla der bloggroll`en ligger - også blågrå her hvor teksten står :) Den er fin, syns jeg. Klem på deg!

juni sa...

Takk, jeg skal teste ut i kveld og se om jeg greier å bytte farge på linkene. Den lakserosa får bare være der. Som en tilleggseffekt :)