torsdag 5. august 2010

Uten forhåndsvarsel

.
I dag etter middag dumpet jeg ned i sofaen med avisen, den lokale av papir som koster 20 kroner for rundt 30 sider.
Når det er så få sider er det klart at alt må leses, også horoskopet og det slutter med
I dag bør du holde deg unna alt som har med arbeid å gjøre.
...og det får jeg vite etter 7,5 timer på jobb. Jeg synes godt jeg kunne fått et lite forhåndsvarsel.

Nå lurer jeg bare på om horoskopet gjelder før jeg har lest det, og hvordan opphever jeg en sånn "forhekselse"? Hva av det jeg har gjort på jobb i dag ender med forferdelse? Hva om jeg resten av dagen ligger helt i ro under dyna, er det da gjennomsnittet som teller?
.

5 kommentarer:

WonDerWomAn sa...

Vel jeg har aldri vurdert at det er noe i horoskop annet enn moro. Liker mere tanken på at vi alle er ansvarlige for vår egen skjebne =)

Kos deg masse frøken =)

Anonym sa...

haha! festlig! jeg leser horoskopet mitt på morgenen, og velger, med min relativistiske tilnærming til livet, kun å forholde meg til det som er BRA. På "utfordrende dager" synes jeg aastrologi er simpel overtro.

juni sa...

WonderWoman: jeg tenker nok veldig likt deg, jeg styrer livet selv. Allikevel er det litt morsomt med horoskop, særlig når det er så klare råd som i går.
Slikejenter: For det meste synes jeg det er overtro, men står det noe veldig bra, så er det jo kjekt å ta med. Man skal ta vare på det positive :)

Siw sa...

Åååh, du har blitt ny! Så fin! Og jeg tror ikke slike horoskoper gjelder før man har lest de ... ? Kanskje? ;) For sikkerhets skyld, fort deg å legge deg under dyna - så jevner du ut! Klem på deg, og takk for glis :)

juni sa...

Tusen takk Embla, forandring fryder :)
Enten så gjelder ikke horoskopet før man har lest det, eller så ble det jevnet ut av en lat ettermiddag i horisontalen på sofaen. ..eller så er det rett og slett bare overtro. Jeg helgarderte og ha ikke oppdaget noen negative konsekvenser av at jeg jobbet den dagen ;)
Klemmer