mandag 5. juli 2010

Juni på sitt beste

Jeg er blitt utfordret av søte Embla til å skrive et innlegg hvor jeg skryter av meg selv. En sånn utfordring kan jeg like, alle har godt av å tenke over sine positive sider av og til :)

Så her kommer seks av mine beste egenskaper ;)

Jeg er flink til å lytte, og forteller ikke videre.

Jeg er overbevist om at det bor noe godt i alle mennesker. Ikke alle greier å vise det med en gang, men det er bare å se nøye etter og det er en veldig fin måte å bli kjent med folk på.

Jeg er flink til å se sammenhenger og helheten. Spesielt i jobbsammenheng har jeg nytte av at jeg forutser hvordan endringer på et område vil påvirke et annet.

Jeg ler av meg selv :)) I den senere tid har jeg vært det som i beste fall kan kalles vimsete, det har ført til mange gode historier jeg kan fortelle. I det hele tatt, ler jeg veldig mye.

Jeg er rooolig. Det vil nok betegnes som en dårlig egenskap for de som prøver å provosere meg, lunta er ofte irriterende lang.

Jeg gir ikke opp. Jeg tar utfordrinnger og utfordrer meg selv, og gir ikke opp hvis det går skeis. Da er det bare å prøve på nytt.

Tusen takk Embla for utfordringen, jeg vil gi den videre til jenta som blogger Er Underveis. Den bloggen er så koselig, og frembringer så mange gode minner hos meg.
Og så vil jeg gi den gode utfordringen til frøkna bak Jeg Meg og Mitt, som har sitt eget sted for litt av hvert, stort og smått, opplevelser,tanker drømmer og visjoner.

Blogg seks gode egenskaper og send videre :)

3 kommentarer:

Bergljot sa...

Fine egenskaper, det der! Ser jeg kunne hatt glede av flere av dem. For eksempel lunta og utholdenheten;-)

Siw sa...

Se der, så fint du løste den! :) Du har noen gode egenskaper å skryte litt av deg selv for, og det er bra å minne seg selv på at det jaggu er noe man KAN, også :) Liker særlig det at du er så rooolig, for selv har jeg lunte som tenner ..! Prøver å holde roen, men noen ganger blir det bra for mye, pffff! Dog har jeg en pappa som tenner som krutt, så SÅ gale er det ikke med meg - men derfor ER det så deilig med rolige mennesker :) Klem på deg!

juni sa...

Vi har alle noe vi kan, og det er godt å minne seg selv på det innimellom.
Forresten så hender det at lunta brenner opp, selv hvor lang den er. Eksplosjonen blir som regel fulgt av øredøvende stillhet :)

Ha en fin dag!