onsdag 12. mai 2010

Sexersice med Chewy Truck og Pringles.

.
Mens VG skrev mandag at halvparten av alle briter skader seg når de har sex, ser det ut til at tilstanden er en helt annen her hjemme på berget. Sex er ikke farlig allikevel.

Avisa Nordland  bekreftet det i går i en artikkel om RFSU og Kari Jaquesson som har startet en kampanje for å vise at sex er sunt og at du faktisk får en treningseffekt av det.
I takt med at lauvet spretter og gressplenen spirer skal vi nordboere drive en ny form for trening. Sexersice er den nye treningsformen som skal få dvaske vinterkropper fit for bikinisesong i år.

De har utarbeidet et lykkehjul som viser kaloriforbruket ved egentrenig og duo, og ved forskjellige stillinger. Hvem har ikke ønsket seg det??
Den kan for eksempel henges på kjøleskapdøra som en påminnelse hver gang jeg får lyst på noe godt;)

Jeg synes også det er positivt at treningsopplegget er lagt opp såpass variert idet to av øvelsene skal utføres på en barkrakk og en tredje på do. Det skaper også mindre rom for å sluntre unna treningen. Tren der du er...

Imidlertid kunne jeg ønsket en oversikt over hvilke muskelgrupper som trenes ved de forskjellige øvelsene slik at treningen kan bli mest mulig målrettet. Det kan jo være et tips til neste års kampanje, helt gratis ;)

En viktig del av kampanjen er sikkerhet, og da er det ikke treningsskader det er snakk om, men å forebygge sykdommer og for å forhindre at treningen har motsatt effekt og vi kan se langt etter både flate mager og bikini flere sesonger framover. Det er i den forbindelse mitt bidrag kommer inn.

Dette bildet fikk jeg på mail for en tid siden, og jeg er virkelig glad jeg ikke slettet det, det viser seg nemlig at alt kommer til nytte en gang. Her tilbys kondomer for enhver smak og i enhver fasong, i samarbeid med kjente merkevarer. Er du litt "slapp i fisken" er det bare å hente fram Chevy Truck og det meste ordner seg. Eller det går an å hinte litt til en treg treningspartner ved å ta fram Nike. Eller Pringles for.... ja, dere vet :))


Uansett.. Jeg vil tro at når den bedre halvdel sier "Skal du være med og trene?" vil det gi en helt ny mening heretter ;))  

          

2 kommentarer:

Siw sa...

Hehehe! ;) Tenker der skulle bli stor treningsglede, ja ... Godt tenkt, at teninga kan ha motsatt effekt hvis man ikke bruker rett utstyr .. ;)

juni sa...

Regner med jeg møter mange flate mager på stranda i sommer :))