lørdag 25. september 2010

Slutten

Ja da har jeg bestemt meg for at nå må jeg ta en pause fra nettet.
Det er ikke frivillig, men  allikevel ikke til å unngå.

Jeg har sett tydelig tegn på at jeg har brukt altfor mange timer i sofaen med PC-en i fanget. Selv om den avgir mye varme så har jeg ikke fått brannsår ennå. Ei heller har lårene blitt flate på forsiden på grunn av PC-en, nei de er like runde som før. Fysikken er ikke så aller verst den heller og øynene har ikke tatt form av PC-skjermen. (jeg fikk bestandig høre da jeg var lita at "Du kan bi firkanta i auan vesst du ser førr mykje på TV"  regner med det gjelder for PC også)
Som sagt ingen fysiske skader er årsaken til min dramatiske beslutning...

Nei problemet mitt er at nå har jeg brukt opp internettet.
Det er ikke mer å se, så nå må jeg vente til det er laget noen nye sider som jeg kan surfe på.
Her er nemlig siden som markerer slutten, den kom jeg til i kveld mens jeg satt og "kosa med PC-en" som min bedre halvdel kaller det.
Jeg hadde ikke regna med at det skulle slutte sånn, og ble litt skuffet. Jeg lever imidlertid i håpet om at det fort blir lagt ut en sesong til av internett og at den er klar til nedlasting snart :)

3 kommentarer:

ΔINΔ BΔRE ΔINΔ sa...

Oi, nå begnte jeg å lure om dette var slutten på bloggen din! o_O Men så var det "bare" slutten på internettet! :P Hihi. Morsom den siden!! :D
Takk for superkoselig kommentar på bloggen min! :) Blir like glad hver gang noen titter innom (og spesielt når de noen legger igjen en liten hilsen!)
Takk og klem!
A:)

Siw sa...

Hihihii :) Jeg var som Aina, redd for at det var snakk om bloggen - det var veldig godt at det bare var internettet, da ;) ... eller ... eh .... glad for humoren din, den inspirerer min! Klem :)

juni sa...

Blir nok å blogge en stund til ja:)
Jeg blir så glad når jeg finner sånne linker, de setter fantasien i sving. Denne tror jeg at jeg skal bruke på nerste kurs jeg holder for å varsle at nå er det på tide med en pause :)