lørdag 26. juni 2010

Gressenke med latmakk

.
I morgen kommer halvdelen, den bedre, hjem fra kurs, og en ukes gressenketilværelse på hytta er over. Det er første gang på tyve år at jeg har vært helt alene mer enn en helg og i den anledning har jeg fått mange spørsmål om hva jeg gjør når jeg er helt alene i så mange dager.
Vel, når sant skal sies så har jeg gjort... ingenting.
Iallefall ikke noe man skryter til gamle tanter av :)

Matstell har det vært smått med. Om det skyldes vegring mot å vaske opp eller totalt fraværende kokkegener skal være usagt, men det har blitt et par kafebesøk og ta-med-hjem-middag.
Og i dag oppdaget jeg at en Pin-UP og en kopp kaffe faktisk utgjør en fullverdig frokost ;))

Jeg har sittet to hele dager ved et vann med fiskestanga og den svarte bålkjelen. Fisk ble det dårlig med, men det er kanskje like greit ettersom jeg er blitt hardt angrepet av latskap denne uka.
Resten av tiden kan jeg desverre ikke gjøre rede for...

I kveld skal jeg derimot ha gode venninner på besøk, med  mat, vin og påfølgende frokost, så nå står en handletur på programmet. Ettersom mine venninner neppe er enig i min definisjon av en fullverdig frokost,så må jeg også bake brød. Og da har jeg iallefall litt å skryte av til gamle tanter :)
.

4 kommentarer:

Siw sa...

Å, så godt å lese! Herlig, at noen innrømmer latskapen sin uten skam - jeg kan nemlig også bli gorre lat, sånn at det er vanskelig å redegjøre for tiden som har gått! Jeg tror det kan være sunt :) senke pulsen, osv. Men så er det deilig med avbrekk, og selskap. Fortsett du, å kose deg! :)

juni sa...

Ikke noe å legge skjul på,det skjer jo ikke hver uke :) Jeg tok meg imidlertid godt inn på slutten, og fikk både vaska og laga middag til han kom hjem :)

underveis sa...

Gjøre "ingenting" er veldig bra ferieopplegg. Være alene er en utfordring, bra å kunne være rolig-alene - ikke erstatte selskap med hypereffektivtet. Fortsatt god ferie!

juni sa...

Ja, det er godt av og til. Og en god øvelse i å ikke få dårlig samvittighet fordi jeg ikke gjør noe.
God ferie til deg også :)