onsdag 26. oktober 2011

Try me!

Det sies at det er i motbakke at det går oppover, og folk snakker om at dersom man kommer over kneika blir alt så meget bedre. Det er nok en aldri så liten snev av sannhet i det, selv om kneika kan føles vel bratt til tider og motbakken blir som en enorm vegg foran deg. Det er kanskje derfra vi har uttrykket "å møte veggen?" Det var den motbakken som ble så altfor bratt?

Ikke vet jeg, men det jeg vet er at DIT SKAL JEG IKKE! Jeg har vært der før, for lenge siden, og skal ikke tilbake.

Som dere kanskje skjønner så går ikke alt på skinner for tiden. Det har vært sykehusbesøk i fleng de siste tre månedene :
"og så tar du tre piller av den og en av den to ganger daglig. Kosttilskudd er viktig, særlig hvis du har dårlig matlyst, men et variert og sunt kosthold.....  og så må du i ny ultralyd  ...øyeavdelingen ... CT ..."

Og ja jeg spiser mine fire piller til frokost og middag, tar kosttilskudd og lesser innpå med grønnsaker, fisk og alt jeg har hørt er sunt, jeg har til og med stumpet røyken, men det hjelper bare ikke. Halsen er fortsatt like trang, øynene er betente, vonde og tåler ikke lys, og det er ikke kjempesmart for en som jobber hele dagen foran PC en. Det kalles Graves sykdom og er et hel****! Hverken mer eller mindre.

Men jeg gir ikke opp. Jeg har bestemt meg for at jeg skal på jobb hver dag, og jeg skal være i godt humør. Jeg skal IKKE klage eller prate om sykdom, jeg skal tvinge meg selv til å ha det bra:)
Og det funker! Jeg har gode dager selv om det av og til gjør så vont at tårene triller, men da tenker jeg at dette greier jeg. Det er bare en kneik. En liten kneik hver dag, og plutselig er jeg oppe :)

I dag fikk jeg denne av min kollega (en av de få som vet hvordan ståa er) og jeg synes den passer så bra.

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hei, der var du ja. Livet kan by på mange utfordringer og ofte er man sterkere enn man ante og kommer seg gjennom de harde periodene. Ta vare på deg selv.

Rødhette sa...

Godt å se at du er innom! Stoffskifteproblematikk er noe dritt! Håper ting vil bli bedre for deg snart. Tøft gjort av deg å klare å gå på jobb hver dag! Det står det respekt av. God bedring! :)

Bente sa...

Det hjelper faktisk. Å snakke positivt til seg selv..Før trodde man det var alternativt vas. Nå vet nevrologene at tanken nesten kan flytte fjell. Ikke gi opp! Det blir bedre.. Lykke til!

juni sa...

Tusen takk for oppmuntrende kommentarer:) Elisabeth, det er utrolig hvor mye styrke men har "gjemt" til man virkelig har bruk for den. Rødhette, ja det er noe dritt, men jeg er i trygge hender. Jeg føler meg veldig sikker på at jeg får riktig behandling. Bente, man skal ikke undervurdere hva positive tanker kan utrette. Det gjelder bare å ha fokuset. Ikke bestandig like lett, men det går bra med litt øvelse.