søndag 5. juni 2011

Da var det gjort

Jeg har pakket kofferten og flyttet til Oslo. Alt gikk veldig fort. Den ene uken fikke jeg beskjed om at jeg fikk den videreutdanningen jeg hadde søkt om, den andre uken fikke jeg beskjed om at det var en jobb ledig til meg i Oslo fra 1 juni, og tredje uken hadde jeg ordnet sted å bo. Så gikk det to uker før jeg pakket kofferten og flyttet. PUH!

Det er både fordeler og ulemper med å komme ned rett før en langhelg, ulempen er jo at "alle" kjente bruker langhelga til å reise bort. Fordelen er at jeg må lære meg å bo alene igjen, finne ting å gjøre alene, lære meg å trives med å være alene i leiligheten. Så dagene har gått med til å bli kjent i området, til å finne busser og baner som korresponderer slik at jeg kommer meg på jobb. Første dagen gikk jeg 25 minutt til t-banen, og i går oppdaget jeg at det går buss rett borte i veien.  Jaja, ingen har vondt av litt trim i godværet, men den bussen blir nok god å ha til vinteren.

Det har ikke blitt tid til hverken å lese blogger eller å skrive selv de siste ukene, men mulig det blir med tid etterhvert. Først må jeg bare finne ut hva jeg har lyst til å gjøre på fritida fremover.

Vi høres :)

2 kommentarer:

oppsummert sa...

Det var raskt unnagjort! Lykke til videre!

juni sa...

Takk :) Ja det gikk fort, man må gripe sjansen når den er der. Regner med det blir et hektisk og spennende år.