torsdag 30. juni 2011

Juni lærer ny(ttig)e ting del 1

Litt har jeg nå lært den første måneden som hybelboer i hovedstaden.

Det første jeg lærte var at alle busspassasjerer farlige. Det innebærer at man heller skal stå stå framfor å sette seg ved siden av noen man ikke kjenner, og SPESIELT hvis de eneste ledige setene er baklengsseter.

Og så skal man surfe på mobilen mens man sitter på bussen. Da er det viktig å se mest mulig opptatt ut, særlig hvis man har plassert vesken på setet ved siden av. Det kunne jo komme en gammel krok som trengte den plassen og da ville det være et ork å flytte veska. Best jeg lærer det serduikkeatjegeropptattmedviktigsurfing-uttrykket snarest.

Og før vi forlater kollektivtransporten så har jeg også lært at det er ikke noen krise om jeg ikke rekker bussen eller banen. Det er faktisk ikke to timer til neste buss slik jeg er vant med. Sparer noen saftige nordnorske uttrykk der ja. (og de kan jo være kjekke å ha til senere).

Så så langt vil jeg si jeg har tilpasset meg bra i Tigerstaden.
Ny oppdatering kommer plutselig :)

4 kommentarer:

Siven sa...

Så bra da. Assimilering går som planlagt! ;)

juni sa...

Hehe, nesten hjernevaska.

Siw sa...

Woohoo :) Var i hovedstaden for noen knappe uker siden, og nøt nettopp det at det stadig går e buss, en trikk, en t-bane, et tog .. Og det fikk meg til å tenke på om der jeg er, er et blivende sted, eller .. :)

juni sa...

Det er kanskje noe annet enn kollektivtransporten som lokker deg dit du er :)