torsdag 6. januar 2011

Å gjøre opp status.

Året 2010 kan, for meg, oppsummeres med et ord FANTASTISK.
Men, jeg har tenkt å utdype det litt mer enn som så, for jeg synes det er viktig å sette fokus på hva som gjorde 2010 til et så fantastisk år for meg.

Jeg satte meg som mål å kurere høydeskrekken min, og den kan jeg sjekke ut Jeg er nå bitt av klatrbasillen, og har fått mange nye klatrevenner som jeg planlegger turer med til sommeren. Da skal vi klatre i høye fjell :)
Nytt mål for 2011!

Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger på jobb. Fikk tilbud om en stilling i en annen landsdel, men kunne ikke starte så tidlig som ønsket. Ble forespeilet ny ledig stilling i løpet av våren/sommeren, så da er jeg klar til flytting. Mål for 2011 - ny, mer utfordrende jobb!

 En lenge planlagt oppussing av huset er startet. Er godt i gang, og utfordringen for 2011 blir å gjøre ferdig!

Jeg har fått en del nye bekjentskaper, kommet nærmere noen jeg kjente fra før. Og dessverre "mistet" noen på tampen av året. Har ennå håp om at vi skal greie å skvære opp, og målet for 2011 blir å være flinkere å pleie vennskap, og å snakke ut med "tapte venner" Det er nok det viktigste målet så langt, men kanskje det vanskeligste.

Og sist men ikke minst: nå har jeg kontroll på helsa :)
Etter et par år tappet for krefter, har jeg i desember kommet opp på riktig dosering av medisinen.
Jeg er et nytt menneske! Målet for 2011 blir å vedlikeholde dette.

Så har jeg et mål som må videreføres til 2011 - Oslo Reptilpark. Jeg har ikke glemt at jeg skal holde en slange :)

Det jeg ikke setter mål på er hvor mye jeg skal trene, at jeg skal slutte å røyke, drikke, og å spise sjokolade og fet mat. Og vekta får nå bli som den blir :)

Som sagt 2010 var FANTASTISK og alle tegn tyder på at 2011 også blir det :)

Ingen kommentarer: